شماره 32 -رفاه اقتصادی، اقتدار نظام و برجام دو

هم میهن گرامی, مهر نموده و ما را در پخش نامه پان ایرانیسم یاری نمایید. سپاس!

 

نامه پان ایرانیسم

شماره 30 – چهار شنبه 16ماه 1397 – 6 ژوئن 2018
www.paniranism.info . iran@paniranism.info

نامه سرگشاده ابوالفضل عابدینی نصر خبرنگار روزنامه شرق به استاندار خوزستان
سنتورنوازی سرود ای ایران توسط کودک هنرمند
رفاه اقتصادی، اقتدار نظام و برجام دو
ﺯﻥ ﺩﺭ ﺯﻣﺎﻥِ ﺩﺍﺭﯾﻮﺵِ ﺑﺰﺭﮒ
نیروی پایداری
عرب ها امنیت ملی ایران را تهدید میکنند
یکی از بهترین فرتور ها در باره استعمار انگلیس
ایران زیبای ما

ایران زیبای ما: شمال ایران

نامه سرگشاده ابوالفضل عابدینی نصر خبرنگار روزنامه شرق به استاندار خوزستان

کانال خبری پان ايرانيست, [01.06.18 15:30]
برج 110 متری کارون مجوز ندارد

آقای شریعتی با اصرار بر احداث این برج خاطره تلخ سدگتوند را تکرار نکنید
جناب آقای دکتر غلامرضا شریعتی استاندار محترم خوزستان
با سلام
چهارشنبه 9خردادماه 1397 از سوی روابط عمومی استانداری به نشست خبری حضرتعالی دعوت شدم که بنا به دلایلی ازحضور در این جلسه خودداری کردم.یکی از این دلایل آن است که شما با مردم صادقانه رفتار نکردید و با روشهای پوپولیستی سعی در مظلوم نمایی و موجه نشان دادن اقدامات خود دارید.
پس از پایان این نشست و با انتشار سخنان شما توسط برخی رسانه های استانی بر درست بودن تصمیم خود مبنی بر عدم حضور اطمینان بیشتری پیدا کردم .
به همین دلیل تصمیم گرفتم تا چند مورد را یادآور شوم :
1-شما در این نشست اعلام کردید:
« پل طبیعت اهواز تمام مراحل قانونی خود را طی کرده است و یک جاذبه گردشگری خواهد بود.»
نخست آنکه این گفته حضرتعالی بدون شک کذب محض است و از شما بعنوان عالیترین مقام دولتی که خود را دولت راستگویان و احیا گر اخلاق می دانست بعید است چنین جملاتی خلاف واقعی را در جمع خبرنگاران بیان کنید . همه می دانیم که برای احداث چنین پروژه هایی ابتدا باید مجوز گرفت و سپس پیمانکار مشخص گردد وپس ازآن پیمانکار شروع به انجام عملیات عمرانی نماید. البته اگر معکوس به قضیه نگاه کنیم گفته شما درست خواهد بود و حضرتعالی مراحل قانونی را از اخر به اول طی کردید. ابتدا شروع به اجرای پروژه کرده و سپس بدنبال دریافت مجوز رفتید .

دوم آنکه وزارت کشور مدت زمان فعالیت سازمان عمران ساحل کارون که مجری این پروژه است را تا تاریخ 11/04/95 اعلام کرده بود.ولی شما بعد از آن تاریخ برای این سازمان مدیر عامل جدید منصوب و اجرای این پروژه را به آن محول کردید .

آیا این دو اقدام از سوی حضرتعالی نقض صریح قوانین نیست ؟

جناب شریعتی با اصرار بر احداث پروژه 110 متری برج درون رودخانه کارون خاطره تلخ سدگتوند را تکرار نکنید و میلیاردها تومان بودجه عمومی استان را برای پروژه ای که فقط چند درصد مردم از آن می توانند استفاده کنند به هدر ندهید. اولویت مردم برچیدن لوله های فاضلابی است که روزانه حجم زیادی از آلودگی به رودخانه تزریق می کنند مردم به دنبال آشامیدن آب سالم هستند.

جناب شریعتی فراموش نمی کنیم درزمان احداث سد گتوند نیز دلسوزان محیط زیست اعتراض کردند وآنها که قدرت را در دست داشتند نظرات آنها را انکار و به تمسخر گرفتند.گویی باردیگر حوادث در این پروژه تکرار می شود .در پروژه سد گتوند هم مدیران بلند پرواز وقت می خواستند پروژه ای عظیم بسازند تا برای آنها نامی باقی بماند ودر کنار منافع سرشار اقتصادی برای برخی اشخاص آنرا را نمادی از دوران مدیریت خویش کنند . اما چه کردند ؟ هزاران نفر از روستاییان وعشایر بالا دست کارون را در آبگیری سد آواره وبی سرپناه کردند و درپایین دست کارون را شور وخسارت های جبران ناپذیری به محیط زیست وارد کردند .

جناب استاندار این چند ده میلیارد تومان که قرار است هزینه پروژه خسارت بار برج110 متری کنید را آیا نمی شود صرف نجات خانواده های منبع آب کرد ؟ آیا نمی شود با تجمیع هزینه های پروژهای غیر ضروری اینچنین آب سالم برای مردم اهواز وروستاهای استان تامین کرد ؟ آیا نمی شود با این پول مدارس کپری را در اقصی نقاط استان جمع آوری یا مدارس کوی علوی را تجهیز و باز سازی کنید تا مجبور نشوید مدرسه را به پاسگاه تغییر دهید ؟ آیا نمی شود با چنین پول هایی تجهیزات پزشکی مورد نیاز بیمارستانهای دولتی را تامین کنید تا خیل بیماران کم درآمد و شریف خوزستانی ازشهرستانها بامشقات فراوان به اهواز نیایند و در این بیمارستانها با مرگ دست و پنجه نرم نکنند؟آیا نمی شد هزینه این پروژه برای جاذبه های گردشگری در مناطق توسعه نیافته شهر تعریف و انجام شود وآیا با پول چنین پروژه هایی نمی شود اقدامات بهتری برای مردم رنج دیده خوزستان انجام داد؟

جناب استاندار سخن را کوتاه می کنم و یادآور می شوم دست از کارون بی جان و کم رمق بردارید و به جای زخم زدن های مداوم به این رودخانه کم آب چاره ای برای عبور از بحران خشکسالی و فکری به حال کشاورزان شریف و زحمت کش و بی پناه استان کنید .

ابوالفضل_عابدینی نصر
اهواز – 11/03/1397
کانال خبری پان ایرانیست paniranist@

***

سنتورنوازی سرود ای ایران توسط کودک هنرمن

***

رفاه اقتصادی، اقتدار نظام و برجام دو

اوژن اکبری

▪️ “ریچاد نیفون” طراح اصلی تحریم های هوشمندانه آمریکا در کتاب خود به نام “هنر تحریم ها، نگاهی از درون میدان” به روشنی یکی از نگرانی های خود را که سبب کاهش اثرات تحریم ها خواهد شد”اصلاح اقتصادی” از سوی ایران بیان می کند که سبب افزایش “استقامت” در برابر “درد” خواهد بود. ایشان در جایی دیگر مطلوب ترین گزینه برای اثر بخشی تحریم ها بر اقتصاد ایران را “راه حل های مقطعی” و “واکنش های هیجانی” از سوی ایران- برجام و تصویب آن در بیست دقیقه- عنوان می کند؛ به عبارت دیگر، توافق هسته ای یا همان برجام یکی از راه حل های مقطعی و واکنش های هیجانی بود که بدون فراهم کردن بستر مناسب و اقدامات اصلاحی اساسی صورت گرفت و منجر به خلع سلاح ملت و عدم بهبود وضعیت اقتصادی و روابط بین المللی کشور در نظام جهانی شد.

▪️شواهد و قراین جدیدی حکایت از مذاکرات دستگاه دیپلماسی ایران با طرف اروپایی بر سر توافق برجام دو – برنامه موشکی و منطقه ای- دارد، که همراه با تحرکات رسانه ای عوامل داخلی و بیرونی جناح های به اصطلاح اصلاح طلب – اصولگرا با ایجاد یک فضای دو قطبی موافق و مخالف سعی در مسموم و غبار آلود کردن جو و ناشنیدن دیگر صدا ها به گوش ملت- همانند برجام- دارند، که در یک سوی آن موافقان توافق با به گروگان گرفتن رفاه اقتصادی، در صورت توافق برجام دو، بهبود لازم اقتصادی کسب خواهد شد و از دیگر سو مخالفان توافق به بهانه از بین رفتن اقتدار و هیمنه نظام شیپورهای خود را به صدا در آورده اند. در حالی که نه رفاه و نه اقتداری مانده است، و مانند گذشته بدون فراهم کردن بستر لازم در حال گفتگو بر سر برنامه دفاع – موشکی که قابل مذاکره نیست، هستند.

▪️برای فهم بیشتر موضوع دو پرسش مطرح می گردد، نخست، آیا ابر چالش های اقتصادی جامعه ایران با برجام دو مرتفع خواهد شد؟. دوم، آیا با برجام دو اقتدار و هیمنه نظام فرو خواهد ریخت؟.
به نظر می رسد پاسخ هر دو پرسش نه باشد، که در مطلب زیر به علل و عوامل آن اشاره کوتاه خواهد شد.

▪️تجربه برجام و نافرجامی آن و کم اثر بودن آن بر رفاه اقتصادی از یک سو و گسترش فساد لجام گسیخته و عدم اراده ی لازم برای اصلاح ابرچالش های اقتصاد ملی از دیگر سو نشان از تاثیر ناچیز آن بر رفاه اقتصادی دارد؛ به دیگر سخن ابر چالش های اقتصاد ملی، ناشی از ساختارهای اقتصادی، سیاسی و… و فقدان یک اقتصاد ملی تولید محور است، و بیش از آن که نیازمند نگاه بیرونی باشد به ضرورت باید از درون به آن نگریست، حتا اگر عواملی مانند تحریم ها به عامل درونی تبدیل شده باشند.

▪️اما پاسخ پرسش دوم، اقتدار به معنای مدرن برخلاف گذشته آن بیش از آن که یک مقوله ی تک بعدی باشد پدیده ای چند وجهیست که از نظر مفهومی با قدرت و نفوذ رابطه ی تنگاتنگ دارد، این رابطه از یک طرف بین حکومت و جامعه و از طرف دیگر بین حکومت و نظام بین الملل برقرار است و هر قدر نفوذ و قدرت بیشتر، استواری رابطه افزون تر و اقتدار بیشتر، و در نهایت منافع ملی بیشتر حفظ خواهد شد. با نگاهی به وضعیت موجود داخلی و آمار و ارقام جامعه مانند نرخ تورم، نرخ بیکاری، نرخ ارز، تولید ناخالص داخلی، فقر، فحشا، عدم آزادی های اجتماعی، سیاسی و… نشان از عدم قدرت و نفوذپذیری حکومت در بین مردم دارد و هم چنین نوع نگاه ایدولوژی به نظام بین الملل و عدم ارتباط مناسب به کشورهای توسعه یافته و ناتوانی در گره زدن اقتصاد کشور با اقتصاد بین الملل نشان از نبود یک رابطه تنگاتنگ و مناسب با نظام بین الملل را دارد؛ از این رو نظام هیمنه خود را هم در رویکرد داخلی اقتدار و هم در رویکرد خارجی اقتدار از دست داده است حتا اگر در برخی کشورهای منطقه دارای نفوذ نظامی باشد.

▪️برای بهبود وضعیت اقتصادی آن چه بیش از هر موضوعی دیگر لازم و ضروریست اصلاح ساختارهای اقتصادی کشور است، اینکه عده ای بهبود وضعیت رفاهی، اقتصادی را به مذاکرات برنامه موشکی و منطقه ای گره بزنند چیزی نیست جز در راستای پیش بردن برنامه “خلع سلاح”ملت ایران. آن چه برای جناح های حکومت حائز اهمیت است به خطر افتادن منافع طرفین در نوع تحریم های جدید که علاوه بر جنبه ی “موضوعی” آن جنبه “مصداقی” نیز بخود گرفته است؛ به سبب همین امرست که در حال تدارک ذبح کردن منافع ملی به نام منافع ملی تا منافع خود را از خطر برهانند.

کانال تلگرام پان ایرانیست
paniranist@

***

ﺯﻥ ﺩﺭ ﺯﻣﺎﻥِ ﺩﺍﺭﯾﻮﺵِ ﺑﺰﺭﮒ

پرﻭﻓﺴﻮﺭ ﻫﺎﯾﺪی ﻣﺎﺭﯼ ﮐُﺦ: ﺯﻥ ﺩﺭ ﺯﻣﺎﻥِ ﺩﺍﺭﯾﻮﺵِ ﺑﺰﺭﮒ ﺍﺯ ﭼﻨﺎﻥ ﻣﻘﺎﻣﯽ ﺑﺮﺧﻮﺭﺩﺍﺭ ﺑﻮﺩ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺟﻬﺎﻥ ﺑﺎﺳﺘﺎﻥ ﻧﻈﯿﺮ ﻧﺪﺍﺷﺖ.

ﺑﺎﻧﻮ ﻫﺎﯾﺪ ِﻣﺎﺭﯼ ﮐُﺦ ﺍﯾﺮﺍﻧﺸﻨﺎﺱ ﻧﺎﻣﺪﺍﺭ ﺁﻟﻤﺎﻧﯽ، ﺩﺭ ﮐﺘﺎﺏِ ” ﺍﺯ ﺯﺑﺎﻥِ ﺩﺍﺭﯾﻮﺵ” ﻣﯽ ﻧﻮﯾﺴﺪ:

ﺑﺎ ﺍﯾﻦ ﮐﻪ ﻭﻓﻮﺭِ ﺍﺳﻨﺎﺩِ ﻣﺜﺒﺘﻪ ﺩﺭﺑﺎﺭﮤِ ﻭﺟﻮﺩِ ﻫﻤﺴﺎﻧﯽِ ﺣﻘﻮﻕِ ﺯﻥ ﻭ ﻣﺮﺩ ﻣﻮﺟﺐ ﺷﺪﻩ ﺗﺎ ﺍﯾﻦ ﺑﺮﺍﺑﺮﯼ ﺍﺯ ﺳﻮﯼِ ﻫﻤﮥِ ﻣﻮﺭﺧﺎﻥ ﭘﺬﯾﺮﻓﺘﻪ ﺷﻮﺩ، ﺍﻣﺎ ﺗﻤﺎﯾﻞ ﻋﻤﻮﻣﯽ ﺑﺮ ﺍﯾﻦ ﺑﻮﺩ ﮐﻪ ﺗﺴﺎﻭﯼ ﺭﺍ ﺑﺮﺍﯼ ﺳﺮﺯﻣﯿﻦِ ﺍﺻﻠﯽ ﻫﺨﺎﻣﻨﺸﯿﺎﻥ، ﯾﻌﻨﯽ ﭘﺎﺭﺱ، ﻣﻌﺘﺒﺮ ﺑﺪﺍﻧﻨﺪ.
ﺑﺮﺭﺳﯽِ ﺩﻗﯿﻖِ ﻟﻮﺡ ﻫﺎﯼِ ﺩﯾﻮﺍﻧﯽِ ﺗﺨﺖِ ﺟﻤﺸﯿﺪ ﻧﺸﺎﻥ ﻣﯽ ﺩﻫﺪ ﮐﻪ ﺯﻥ ﺩﺭ ﺯﻣﺎﻥِ ﺩﺍﺭﯾﻮﺵِ ﺑﺰﺭﮒ ﺍﺯ ﭼﻨﺎﻥ ﻣﻘﺎﻣﯽ ﺑﺮﺧﻮﺭﺩﺍﺭ ﺑﻮﺩ ﮐﻪ ﺩﺭ ﻣﯿﺎﻥِ ﺧﻠﻖ ﻫﺎﯼِ ﺟﻬﺎﻥ ﺑﺎﺳﺘﺎﻥ ﻧﻈﯿﺮ ﻧﺪﺍﺷﺖ.

ﺍﻣﮑﺎﻧﺎﺕِ ﺁﻣﻮﺯﺵِ ﻫﻨﺮﯼ ﻭ ﻣﻬﺎﺭﺕ ﻫﺎﯼ ﺣﺮﻓﻪ ﺍﯼ، ﺑﺮﺍﯼ ﺯﻥ ﻭ ﻣﺮﺩ ﯾﮑﺴﺎﻥ ﻭ ﺣﻘﻮﻕِ ﺁﻥ ﻧﯿﺰ ﺑﺮﺍﺑﺮ ﺑﻮﺩ. ﻣﯿﺰﺍﻥ ﺣﻘﻮﻕ ﻓﻘﻂ ﻫﻤﯿﻦ ﻗﺪﺭ ﺭﻭﺷﻦ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺑﻪ ﻧﻮﻉِ ﮐﺎﺭ ﻭ ﻧﻪ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺩﻫﻨﺪﻩ، ﺑﺴﺘﮕﯽ ﺩﺍﺷﺖ. ﺩﺭ ﺍﻣﭙﺮﺍﺗﻮﺭﯼِ ﺑﺰﺭﮒِ ﻋﺼﺮِ ﺩﺍﺭﯾﻮﺵ ﺑﺎ ﺗﺴﺎﻭﯼِ ﺣﻘﻮﻕِ ﺯﻥ ﻭ ﻣﺮﺩ ﺳﺮ ﻭ ﮐﺎﺭ ﺩﺍﺭﯾﻢ. ﺣﻘّﯽ ﮐﻪ ﻫﻨﻮﺯ ﺩﺭ ﺍﺭﻭﭘﺎﯼِ ﻗﺮﻥِ ﺑﯿﺴﺘﻢ ﺑﺮﺍﯼِ ﺑﻪ ﺩﺳﺖ ﺁﻭﺭﺩﻥ ﺍﺵ ﻣﺒﺎﺭﺯﻩ ﻣﯽ ﺷﻮﺩ.

کانال تلگرام خوزستان پاره تن ایران است

***
نیروی پایداری

گرامی باد هفته نیروی پایداری ژاندارمری کلّ کشور (۱۱ – ۱۸ خرداد)

در سال ۱۳۳۶ خورشیدی “سازمان نیروی مقاومت ملّی” بنیاد شد و زیر سرپرستی ستاد بزرگ ارتشتاران در برخی از استان‌ها و شهرستان‌های کشور به آموزش داوطلبان پرداخت.
در سال ۱۳۴۵ نام “نیروی پایداری” برای این سازمان برگزیده شد و با بازنگری در سازمان و هدف آن، شعبه‌های آن با نام نیروهای پایداری در استان‌ها و شماری از شهرستان‌ها به آماده نمودن و آموزش افراد برای پدافند (دفاع) از خانه و کاشانه و سرزمین کشور شاهنشاهی پرداخت.

در سال ۱۳۴۷ قانون تشکیل نیروی پایداری با ۱۴ ماده و ۱۷ تبصره در روز ۸ دی ماه از مجلس شورای ملّی و در روز ۳۰ دی ماه از مجلس سنا گذشت. این قانون در تاریخ ۵ بهمن ۱۳۴۷ به توشیح محمّدرضا شاه پهلوی رسید.

از سال ۱۳۵۱ نیروی پایداری با کلیه پرسنل و اعتبارات از وزارت جنگ به ژاندارمری کلّ کشور منتقل می‌شود.

از زمان تصویب قانون تشکیل نیروی پایداری، سازمان و برنامه‌های آموزشی این نیرو به تناسب نیازمندی‌ها افزایش یافت و در سال ۱۳۵۶ در ۱۵ استان [بر پایه منطقه‌های ژاندارمری کشور شاهنشاهی] و ۶۲ شهرستان نیروهای پایداری استقرار یافتند.

آرمان نیروی پایداری کشور بدین قرار بود:
✔️ آشنایی و ترغیب فکری و عاطفی مردم به شرکت در نیروی پایداری و آگاهی آنان به فرضیه‌ای که در پرتو استقلال کشور در این زمینه بعهده دارند؛ بوسیله نیروی پایداری حزب رستاخیز ملّت ایران، وزارت تعاون و امور روستاها، وزارت کار، وزارت آموزش و پرورش، وزارت علوم و آموزش عالی و وزارت اطلاعات و جهانگردی
✔️ آماده نمودن افراد برگزیده داوطلب دربرگیرنده آموزش، هموندی، سازمان دادن و تجهیز
✔️ آماده نمودن افراد برگزیده کارخانه‌ها و تأسیسات طبقه‌بندی‌ شده دولتی و ملّی برای پدافند از تأسیسات آن کارخانه‌ها چه دولتی و چه ملّی
بعلاوه نیروی پایداری از دو راه نقش خود را آشکار می‌سازد:
?️از یورش برق‌آسای یک تجاوز و نفوذ استراتژیکی جلوگیری می‌کند.
?️به هنگام نیاز، یک عملیات جنگی را به یک جنگ دراز مدت ملّی دگرگون می‌کند.

***
عرب ها امنیت ملی ایران را تهدید میکنند

عبدالستار قاسم

رای الیوم (انگلستان)

برای این که یک انسان یا کشور استدلال درست و محکم خود را حفظ کند؛ نباید استانداردهای دوگانه یا سه گانه اتخاذ کند بلکه باید استاندارد یکسانی را در موارد مشابه به کار گیرد. این مسئله ای است که بسیاری از عرب ها در برخورد یا دیدگاه خود نسبت به ایران اهمیتی به آن نمی دهند. عرب های بسیاری می گویند ایران امنیت ملی واحد عربی را چنانچه وجود داشته باشد، تهدید می کند و برای شیعه کردن اهل سنت تلاش کرده و اکنون بر چندین پایتخت عربی سیطره دارد. واژه سیطره در اینجا بسیار مبالغه آمیز است. فرض بر این است که از نفوذ و نه تصاحب صحبت شود.

در مقابل عرب ها از توطئه های خود علیه ایران با همکاری صهیونیست ها و آمریکایی ها صحبتی نمی کنند.

عرب ها امنیت ملی ایران را در روز روشن و به صورت مداوم از طریق آنچه در زیر می آید تهدید می کنند:
١- عرب ها ایران را به میزان زیادی با پایگاه های آمریکایی محاصره کرده اند. این پایگاه ها در عربستان، قطر، بحرین ، امارات، اردن، عراق و سوریه قرار دارند. در این پایگاه ها تسلیحات مرگباری وجود دارد که تاسیسات ایران، بنادر و پایگاه ها و مراکز علمی و صنعتی و.. ایران را تهدید می کنند. ایران در تیررس موشک های آمریکایی است.
٢- بسیار محتمل است که عرب ها درهای کشورهای خود را به روی دستگاه امنیتی صهیونیست ها به منظور برپایی مراکز جاسوسی علیه ایران باز کنند.
٣- عرب ها به تحریک علیه ایران در جهان غرب از طریق رسانه ها ادامه می دهند و در این جهت بسیار شیطنت می کنند و به تبلیغات علیه این کشور ادامه می دهند.
٤- تعدادی از کشورهای عرب در سطح اطلاعاتی در تشکیل باندهای مسلح در ایران برای انجام عملیات خرابکاری و تروریستی درگیر هستند و ایران در گذشته مدارکی در این باره ارائه کرده است.
٥- عرب ها از مجاهدین خلق علیه نظام ایران حمایت می کنند و هدف مشخص است براندازی نظام ایران.
٦- عرب ها سخنان تحریک آمیز درباره ایران می زنند مبنی بر این که جزایر سه گانه امارات را اشغال کرده است در حالی که آن ها این جزایر را به شاه زمانی که ژاندارم منطقه بود اهدا کردند.

پرسش های بسیاری وجود دارد که عرب ها باید به آن ها پاسخ دهند:
١- کدام یک برای عرب ها خطرناک تر می باشند: آمریکا یا ایران؟ آنچه می دانیم این است که آمریکا تاکنون نه بر ٤ پایتخت عرب بلکه بر ١٦ پایتخت سیطره دارد. چرا عرب ها از ٤ پایتخت صحبت می کنند، اما از پایتخت های دیگر حرفی نمی زنند؟
٢- ایران چگونه بر بیروتی سیطره دارد که مجهز شدن به تسلیحات ایرانی را به صورت رایگان نپذیرفت و تحت فرمان تسلیحاتی آمریکا باقی ماند؟ چگونه بر بغداد سیطره دارد زمانی که صدر منتقد ایران در انتخابات پیروز شد؟ چگونه بر صنعا سیطره دارد در حالی که حریم هوایی اش به روی عربستان باز است؟
٣- چه کشوری ثروت عرب ها را به تاراج می برد: آمریکا و غرب یا ایران؟ غربی ها دارایی های کشورهای عربی را به تحلیل می برند و ثروت های ناشی از نفت را در مقابل حمایت از نظام های عقب افتاده متعفنی تصاحب می کنند که همیشه امنیت ملی عرب را در معرض تهدید قرار می دهند.
٤- چه طرفی از صهیونیست ها در برابر عرب ها حمایت می کند تا بتوانند به تجاوزات خود ادامه دهند؛ ایران یا کشورهای غربی؟
٥-چه طرفی به عربستان اجازه می دهد یمن را نابود کند و به ایران اجازه نمی دهد به یمنی ها برای دفاع از خود کمک کند؟
٦- چرا عرب ها در برابر رویکرد ایران در جهت ساخت سلاح هسته ای مقاومت می کنند در حالی که در برابر ساخت تسلیحات اتمی از سوی صهیونیست ها اقدامی انجام نمی دهند؟
٧- آیا غرب وطن عربی را تجزیه نکرد و نظام های فئودالی را تحت عنوان کشور برای تضعیف عرب ها و تسهیل سیطره بر آن ها ایجاد نکرد؟
٨- نفوذ آمریکا و ایران چه تفاوتی دارد؟ من به سخنان آیت الله خامنه ای گوش می دهم و او اکثرا کشورهای عرب را دعوت به همکاری و وحدت برای منطقه و رفاه آن می کند، در حالی که آمریکایی همیشه علیه مقاومت و به نفع رژیم صهیونیستی اقدامات تحریک آمیز انجام می دهد.
٩- اگر رشد قدرت ایران به مذاقشان خوش نمی آید چرا از دارایی خود برای توسعه توانمندی های عملی و تکنولوژیک خود و در جهت ساخت تسلیحات و استقلال از کشورهای غربی بهره نمی برند؟ ایرانی ها می خواهند در عرصه جهانی عددی باشند و رهبران عرب ترجیح می دهند در آسایش و به دور از سختی و خطر باشند؛ و انتظار دارند که ایرانی ها هم مانند حاکمان عرب باشند؟

عصر دیپلماسی

العرب يهددون الأمن القومي الإيراني.. وهذه هي ادلتنا

العرب يهددون الأمن القومي الإيراني.. وهذه هي ادلتنا

***

یکی از بهترین فرتور ها در باره استعمار انگلیس

***

حزب پان ایرانیست
همبستگی‌ ملی‌ . یکپارچگی ایران . حاکمیت ملت
هم میهن گرامی‌: برای ایرانی یکپارچه، آزاد، آباد، سربلند و دمکرات با حاکمیت ملت به ما بپیوندید
iran@paniranism.info – www.paniranism.info
درخواست هموندی
hamvandi@paniranist.org

کنون ای هم وطن ای جان جانان / بیا با ما بگو پاینده ایران

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Copyright©2010-2018.