نامه پان ایرانیسم
شماره ۱۷۰ – سه شنبه ٦ آبان ماه ١٣٩٣ – ٢٨ اکتبر ٢٠١٤
www.paniranism.info– iran@paniranism.info
درود بر هم میهنان گرامی
مطالب زیر تقدیم میشوند
طرح شادباش کوروشبزرگ بهمناسبت ٧ آبانماه ١٣٩٣
درود به کورش بزرگ – سرودهٔ استاد ادیب برومند
روزت مبارک پدر
نفتکشهای عراقی نفت می برند یا مرگ می آورند؟
تجلیات روح ایرانی – کاظم زاده ایرانشهر
نامه صد ها فعال سیاسی و مدنی داخل کشور به دبیرکل سازمان ملل متحد: حامیان داعش را شناسائی کنید
ستون آزاد – نوشته رسیده
کوبانی – سرودهٔ نادره بدیعی / پیشکش به کودکان کوبانی
چک چک باران – کودک چهار ساله ازبکستانی فارسی می خواند
پاینده ایران
***
طرح شادباش کوروشبزرگ بهمناسبت ٧ آبانماه ١٣٩٣
بر گرفته از تارنمای ایران بوم
بهنام خداوند جان و خرد
زمین را منم تاج تارک نشین
ملرزان مرا تا نلرزد زمین
نظامی گنجوی شاعر پارسی گوی
بهمناسبت هفتم آبانماه، روز بزرگداشت کوروش بزرگ (٧ آبانماه١٣٩٣) – طرح از مریم السادات موسویان (تارنمای ایرانبوم)
کوروش بزرگ، بزرگمردی بیهمتا که از برجستهترین مردان همه روزگاران بوده و تا ایران، نامی در جهان دارد، به نام نامی او میبالد و هرگز فراموشش نخواهد کرد. این شهریار فرزانه کمک به مردمان را آرمان خویش ساخته و یاری ستمدیدگان از رفتارهای همیشگی او بود.
خوشرویی و بزرگواری نیز منشهایی بودند که این شاه بزرگ را از خود بزرگ بینی دور داشته و فروتن مینمود. به همین روی ایرانیان او را «پدر»، یونانیان «دادگر» و یهودیان «نجاتدهنده» میخوانند. و به کوتاه سخن آن که این شاه توانا، تواسنت تا برگی زرین بر برگههای کارنامه کهن روزگاران افزوده و آن را از روزگار پیش و پس از خود جدا سازد.
هفتم آبان ماه روز بزرگداشتِ نمادِ خرد، فرهنگ و وجدانِ ایرانیان ،کوروش بزرگ، خجسته باد.
بهمناسبت هفتم آبانماه، روز بزرگداشت کوروش بزرگ (٧ آبانماه١٣٩٣) – تارنمای بنیاد فلات ایران
***
درود به کورش بزرگ – سرودهٔ استاد ادیب برومند
بر گرفته از تارنمای ایران بوم
به گیتی بسی شهریار آمدند که با یک جهان اقتدار آمدند
از آغازِ تاریخ تا این زمان بسی گونهگون شهریار آمدند
گروهی ستایشگرِ خویشتن ز خودکامگی نابکار آمدند!
گروهی ستمگستر و سنگدل به خونخوارگی در شمار آمدند
هزاران تن از بندگانِ خدای به آسیبِ آنان دچار آمدند
چو درّنده حیوان به خونبارْ جنگ پیِ صیدِ ننگین شکار آمدند
گروهی به هنجارِ غارتگری سبکتاز و چابکسوار آمدند
شماری به نستوده کردارِ زشت ز دربارِ شاهی بهبار آمدند
گروهی به کشورمداری مدیر ولی از شرف برکنار آمدند
شماری دگر حامیِ مرز و بوم ولی بهرِ کشتار، هار آمدند
که را دانی از جمله شاهانِ پیش که چون کورشِ نامدار آمدند
گرانپایه کورش گرانمایه شاه جهانیش مدحتگزار آمدند
حقوقِ بشر را چو شد پایبند به شکرش هزاران هزار آمدند
به اقوامِ مغلوب ورزید مهر وِرا زین سبب خواستار آمدند
ببخشود بر هرکه پیروز گشت وَ زین رو وِرا دستیار آمدند
به همراهیاش گاهِ جنگ و نبرد سراسر همه جانسپار آمدند
نپیمود جز راهِ همبستگی بر آنان که از هر دیار آمدند
به هر تیرهای مهربانی فزود گر از روم و گر از تتار آمدند
به هرکیش ودین چشمِ حرمت گشود سویش جمله با زینهار آمدند
چنین بود آن مردِ پاکیزه کیش که خلقش همه دوستار آمدند
سزد گر به کورش درود آوریم که خلقی از او کامکار آمدند
بود روزِ کورش بسی دلفروز کز او جمله امّیدوار آمدند
در این روزِ ملّیِ ایران، «ادیب» جوانان همه شادخوار آمدند
***
***
روزت مبارک پدر
امید کرمانشاهی
فردا هفت آبان است
روز بزرگداشت کورش بزرگ
هرچه در این چند روز خواستم در ستایش این روز چیزی بنویسم نتوانستم
یا بهتر بگویم خجالت کشیدم
با خود فکر کردم اگر کورش بزرگ لحظه ای سر از خاک برون آورد و از ما نوادگانش درباره ی کشور و فرهنگی که برای ساختنش سختی های فراوان کشید پرسش کند و بپرسد که با ایرانمان چه کردید چه پاسخی داریم؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!
ولی با این همه این روز خجسته باد مهربان ترین مهربان تاریخ
روزت مبارک پدر ………….
***
نفتکشهای عراقی نفت می برند یا مرگ می آورند؟
بر گرفته از تارنمای سازمان جوانان حزب پان ایرانیست
اگر مسافر جاده های جنوب شده باشید حتما” تریلرهای نفتکش با پلاک کشور عراق از اندیمشک گرفته تا اهواز و بندر امام خمینی را دیده اید که بدون توجه به قوانین راهنمایی و رانندگی در کشور با سرعت زیاد از کنارتان عبور می کنند.
به گزارش تابناک، ترانزیت نفت منطقه کردستان عراق به بنادر جنوبی کشورمان چند سالی است آغاز شده است و تانکرهای عراقی برای این منظور شب و روز درجادههای دوکشور ایران و عراق تردد میکنند تا این محمولهها را به بنادر جنوبی کشورمان برسانند.
رانندگان عراقی پس از تخلیه محمولههای سوختی در مخازن کشتی های نفتکش مستقر در بندر امام خمینی به سرعت به قصرشیرین بر میگردند تا از طریق مرز پرویزخان و با هدف بارگیری مجدد محموله سوختی به کردستان عراق باز گردند.
فرمانده پلیس راه خوزستان می گوید: تردد شبانه روزی صدها تریلر و تانکر حامل نفت عراق، ضمن استهلاک جادههای خوزستان ، سالانه جان تعداد زیادی از مسافران جاده های خوزستان را به دلیل تصادفات مرگبار پیاپی می گیرد.
سرهنگ قدرتی افزود: همچنین هفته گذشته۲ تانکر عراقی در جاده های خوزستان موجب وقوع دو حادثه رانندگی از نوع انفجار تانکر و واژگونی بعلت برخورد با پایه های پل روگذر کمربندی جاده اهواز – اندیمشک و آتش سوزی مهیب در این محور شدند.
فرماندار اندیمشک هم می گوید: در ماه اخیر چند حادثه برای تانکرهای عراقی در جاده های این شهرستان رخ داده که موجب وارد شدن خسارت به بخشی از اراضی کشاورزی ، پل سد دز و آسفالت جاده ترانزیتی شده است.
حمیدرضا گودرزی می افزاید : در حادثه اخیر تریلر نفتکش به بدنه پل ورودی جاده سد دز برخورد و خساراتی به این پل وارد و واژگونی آن اراضی کشاورزی اطراف محل حادثه را کاملا” آلوده و غیر قابل استفاده کرده است.
رانندگان عراقی بی توجه به قوانین راهنمایی و رانندگی هرکشوری دارای قوانین متعددی است و هر شخصی که وارد خاک آن کشور می شود، موظف به تبعیت از آن قوانین است ولی متاسفانه شاهدیم که برخی از رانندگان نفتکشهای عراقی که وارد خوزستان می شوند هیچ توجهی به قوانین راهنمایی و رانندگی ایران ندارند.
معاون عمرانی استاندار خوزستان می گوید: با توجه به اینکه تردد تانکرهای سوخت رسان عراقی علاوه بر بار ترافیکی به جاده های استان هم خسارت وارد می کند باید تصمیمی اتخاذ شود تا عوارضی از آنها دریافت و برای نگهداری راهها هزینه شود.
احمد سیاحی می افزاید: این جاده برای آنچه امروز تحمل می کند طراحی نشده است و پلیس راه باید برای تردد خودروها در این مسیر محدودیت هایی ایجاد کند.
او همچنین از جریمه نشدن این رانندگان به علت راعایت نکردن قوانین اظهار بی اطلاعی کرد.
جریمه کردن رانندگان عراقی ممکن نیست
فرمانده پلیس راه خوزستان هم می گوید: تانکرهای عراقی پلاک ترانزیتی ندارند و در عمل امکان جریمه کردن رانندگان آنها هم نیست و اگر پلاکی وجود نداشته باشد و در اجرائیات سابقه ای از راننده و خودرو نباشد، چگونه می توان جریمه ای برای آنها لحاظ کرد.
سرهنگ قدرتی می افزید: تریلرهای رانندگان عراقی بعضا” به علت تخلف های پیاپی توقیف و در مواردی هم به مراجع قضایی معرفی شده اند.
علیرضا که راننده کامیون است می گوید: چند روز پیش شاهد بودم تریلر عراقی با سرعت بیش از۱۱۰ کیلومتر در ساعت از ما سبقت گرفت و پلیس هم که در مقابل ما قرار داشت هیچ اقدامی برای متوقف کردن آن نکرد.
او می گوید: بعضا” با برخی از رانندگان عراقی در رستورانهای بین راهی گفتگو می کنیم و شاهد آن هستیم که خیلی از آنها بی سوادند و مسیر را نمیدانند و بیشتر هدفشان سریع رساندن نفت به بندر و بارگیری مجدد برای پول بیشتر است.
فرمانده پلیس راه خوزستان به عنوان راه حلی برای این مشکل گفت : با توجه به اینکه تعداد زیادی از تانکرهای سوخت عراقی از استانهای دیگری چون کردستان ، ایلام و کرمانشاه وارد خوزستان میشوند ، باید سرعت این تانکرها، مدارک رانندگان و ایمن بودن خودرو به لحاظ نداشتن نقض فنی چک شود و در ورودی مرز کنترل بیشتری روی ورود تانکرها به کشور اعمال شود.
خودروهای عراقی برای انتخاب مسیر ممنوعیتی ندارند
سرهنگ قدرتی افزود : سازمان پایانههای حمل و نقل استان متولی کنترل ورود وسایط نقلیه در مرزهای خوزستان است و هر چند تردد از آزادراه خلیج فارس برای این تانکرها ایمنتر است ولی خودروهای سنگین برای انتخاب مسیر این آزاد راه فعلا” مختارند و ممنوعیتی برای تردد در دیگر جادههای استان مصوب نشده است.
او گفت : با این وجود در شورای ترافیک خوزستان مصوب شده که ادارهکل راه و شهرسازی، تابلوها و علایم لازم را برای ممنوعیت تردد کامیونها از جادههای قدیمی و مسیرهایی غیر از آزاد راه خلیج فارس نصب کند.
داوود شهروند ساکن در بندر امام می گوید: در بندر امام خمینی این کامیون ها را در نزدیک شهر بخار شویی می کنند که مواد شیمیایی خطرناک و بوی بسیار آزاردهنده ای رو در هوا پراکنده می کند.
او می افزاید: همچنین در انتهای آزاد راه خلیج فارس در طرف بندر امام به حدی ازدحام این کامیونها زیاد است که سرعت مجاز آزاد راه در آن قسمت۷۰ کیلومتر بر ساعت و تمام زمین از گل پوشیده شده است ، حتی اداره راهنمایی و رانندگی هم بنری را در سمت جاده اهواز نصب کرده که روی آن نوشته شده وضعیت انتهای جاده بحرانی است ، همچنین بر اثر نشت مواد یکی از این کامیونها آسفالت تمام مسیر آسیب جدی دیده است.
رانندگان نفتکشها عوارض نمی دهند
کارشناس پلیس راه خوزستان هم گفت : روزانه به طور متوسط بین ۹۵۰ تا یک هزار و یکصد دستگاه خودرو نفت کش عراقی در محورهای ارتباطی خوزستان تردد دارند و با توجه به این که ۵۴درصد مسیر عبوری خودروهای سنگین نفت کش عراقی در خوزستان قرار دارد برای رانندگان این خودروها باید عوارض تعیین شود.
وی افزود: تاکنون از رانندگان این خودروها در خوزستان ریالی عوارض دریافت نشده است در حالیکه در دیگر استانها اعم از ایلام و کرمانشاه از بابت تردد آنها عوارضی دریافت می شود.
معاون راهداری راه و شهرسازی خوزستان هم می گوید : محورهای ترانزیتی جنوب و جنوب غرب کشور بویژه خوزستان سالهاست جولانگاه آمد و شد تانکرهای سوخت رسان و نفت کش ترانزیت است و به دلیل تردد و شتاب ، سالانه ۴۰میلیارد ریال به جاده های خوزستان خسارت وارد می کنند و در مقابل آن هیچ گونه عوارضی از آنها دریافت نمی شود.
آقای دهقانی افزود : میزان صدماتی که تانکرهای نفتی عراقی به جاده های این استان وارد می کنند باید با دریافت عوارض در قالب افزایش اعتبارات راهداری به اداره کل راه و شهرسازی خوزستان پرداخت و برای ترمیم جاده ها و رفع مشکلات و مسایل ناشی از آمد و شد این تانکرها هزینه شود.
او گفت : به همین علت افزایش سوانح و حوادث رانندگی است که تردد تانکرهای عراقی از جاده قدیم اندیمشک – پل زال ممنوع اعلام شده است .
همچنین تانکرهای حمل سوخت عراقی برای پرداخت نکردن تعرفه آزاد راه اندیمشک – پل زال از جاده قدیم استفاده می کنند که این مساله موجب افزایش حوادث در این جاده شده است.
بایدگفت نفتکشها و تریلرهای عراقی هم اکنون چون ارابه های متحرک مرگ در جاده های خوزستان شده اندکه از عوامل حادثه سازی آنها در جاده های استان را می توان ضعف قانون راهنمایی و رانندگی موجود بین دو کشور ایران و عراق و نیز بی دقتی و بی مبالاتی رانندگان عراقی بیان کرد.
***
تجلیات روح ایرانی
بر گرفته از تارنمای آذری ها
کاظم زاده ایرانشهر – حسین کاظم زاده (۲۰ دی ۱۲۶۲ در تبریز – ۲۷ اسفند ۱۳۴۰ در سوئیس) معروف به ایرانشهر از نویسندگان، وطنخواه آذری است که هواداران سر سخت تجدید و دولت مداری مدرن در آغاز تاریخ معاصر بود.
شهرت وی به «ایرانشهر»، بهدلیل انتشار مجلهای به همین نام بین سالهای ۱۳۰۱ تا ۱۳۰۶ شمسی است. وی برادر دمکرات معروف، دکتر زینالعابدین است و مدتی دیپلمات سفارت ایران در لندن بود.
او فرزند میرزا کاظم در شهر تبریز چشم به جهان گشود. وی در استانبول انجمنی مخفی به نام «انجمن برادران ایرانی» را برای پیشبرد جنبش مشروطه پایهگذاری کرد. ایرانشهر از سال ۱۳۱۵ خورشیدی در روستای دگرسهایم ایالت سنت گالن سوییس به تالیف و نگارش کتابهای گوناگون همت گماشت. وی به زبانهای فرانسه و انگلیسی و آلمانی آشنائی داشت و مدت ها در دانشگاه کمبریج با سمت معاونت پروفسور ادوارد براون خاورشناس معروف زبان فارسی تدریس میکردهاست.
کاظمزاده در برلین با همکاری ابراهیم پورداوود و چند تن دیگر مجلهٔ ایرانشهر را منتشر میکرد. شمارهٔ نخست این مجله در ۲۲ ژوئن ۱۹۱۹ در ۱۶ صفحه انتشار یافت. کاظمزاده در اواخر عمر در سوییس به عرفان روی آورد.
تجلیات روح ایرانی یکی از مهم ترین آثار این روشنفکر وطنخواه است که در سال های نخستین سده کنونی در اروپا نوشته شده بود.
کتاب حاضر حاصل تصحیح و اصلاح نسخه های متعدد آن است که از سوی کاظم آذری دیگر پژوهشگر گرانقدر تبریزی، مجددا منتشر شده است. نکته جالب توجه در این کتاب حضور نام سه محقق و پژوهشگر گرانسگ از تبریز و از سه دوره متفاوت یعنی حسین کاظم زاده ایرانشهر، رضازاده شفق و کاظم آذری سیسی می باشد.
کاظم زاده در این اثر به نقد و تشریح کاستی های کشور که در آن سال تلاش داشت که در دوران سنت به دوران مدرن عبور کند، پرداخته و نقاط قوت روح ملی را در رسیدن به درجات متعالی مورد مطالعه قرار دهد.
کتاب از سوی انتشارات اختر و با قیمت 65000 ریال منتشر شده است.
***
درخواست صدها فعال مدنی از دبیرکل سازمان ملل: حامیان داعش را شناسایی کنید
بیش از ۳۵۰ فعال مدنی، فرهنگی و سیاسی کشور در نامهای به دبیرکل سازمان ملل، از او خواستند زمینههای توجه بیشتر جامعه جهانی به جنایات داعش در عراق و سوریه به ویژه علیه مردم کوبانی را جلب کند تا در اسرع وقت کمکهای امدادی و انسانی مورد نیاز مردم کوبانی و دیگر آوارگان ناشی از هجوم داعش برای این مردم ارسال شود.
به گزارش کلمه، امضاکنندگان این نامه همچنین از بانکیمون خواستهاند برای شناسایی افراد، گروهها و کشورهایی که در تأسیس گروه تروریستی داعش نقش داشتند و آن را مسلح کردند، کمیته حقیقتیاب بینالمللی تشکیل دهد.
متن کامل این نامه به انگلیسی و فارسی، به همراه فهرست و مشخصات امضاکنندگان آن، در زیر می آید:
In the name of God
Your Excellency Ban Ki Moon
The Secretary General of the United Nations
Dear Sir
As you are well informed, the onslaught of ISIL terrorist group in Iraq and Syria has created hundreds of thousands refugees, thousands dead and untold number of families mournful of loss of wives and children raped or kidnapped. After the first attacks by this terrorist band against the people with whom we have mutual descent, in the Iraqi and Syrian Kurdistan, especially their crimes against the Izadi people of Shengal (Sinjar); They have been attacking the people of Kobani, the Kurds of Syria, also of Iranian descent, during the past weeks with increased ferocity and brutality
We, the undersigned of this statement, civil, cultural and human rights activists in Iran urgently request of your excellency, to invite the world community to pay more attention to this human and cultural disaster and be supportive of them by sending the necessary and needed humanitarian aid to the people of Kobani with utmost expediency
In addition to humanitarian aid, we request to form an international fact-finding committee with the responsibility of identifying, persons, groups and countries who had part in forming, arming and supporting the ISIL terrorist group under the auspices the United Nations and the Secretary General
Respectfully
بهنام خدا
عالیجناب بان کی مون
دبیرکل گرامی سازمان ملل متحد
همانگونه که آگاه هستید حملات گروه تروریستی داعش در عراق و سوریه تا کنون صدها هزار تن آواره و هزاران تن کشته و زخمی بر جای گذاشته و خانواده های بیشماری را به علت دزدیدن زنان و کودکانشان داغدار کرده است. پس از حملات این گروه تروریستی به هم تباران ما در اقلیم کردستان عراق و سوریه، به ویژه جنایات این گروه علیه مردم ایزدی در شنگال، در هفته های گذشته حملات این گروه علیه دیگر هم تباران ما ایرانیان یعنی مردم کرد سوریه در کوبانی و سایر نقاط شدت یافته است. ما امضاکنندگان این بیانیه به عنوان فعالان فرهنگی، مدنی و حقوق بشری در ایران از شما عالیجناب در خواست می کنیم تا به عنوان وظیفه ای فوری و خطیر، زمینه های توجه بیشتر جامعه جهانی به این فاجعه انسانی و فرهنگی را جلب نمایید تا در اسرع وقت کمکهای امدادی و انسانی مورد نیاز مردم کوبانی و دیگر آوارگان ناشی از هجوم داعش برای این مردم فرستاده شود.
عالیجناب،
افزون بر فوریت فرستادن کمکهای بشردوستانه، از شما درخواست می شود با تعیین یک کمیته راستی یاب بین المللی، شناسایی افراد، گروه ها و کشورهایی که در بنیانگذاری و مسلح سازی گروه تروریستی داعش شرکت داشته اند، در دستور کار سازمان ملل و دبیر کل محترم سازمان قرار گیرد.
با گرامیداشت،
امضاکنندگان:
علی آبادیان (فعال مدنی ـ مهاباد)، بابک آذری (فعال مدنی ـ کردستان)، سیاوش آریا (کنشگر میراث فرهنگی و روزنامهنگار آزاد ـ شیراز)، شاهین آریامنش (باستانشناس)، روشنک آسترکى (روزنامهنگار و فعال سیاسی)، مهندس فریدون آغاسی (فعال سیاسی)، علیرضا افشاری (فعال فرهنگی و دبیر انجمن دوستداران میراث فرهنگی افراز)، آرش افضلی (فعال مدنی ـ کرمانشاه)، پژمان آقایی هرسینی (فعال مدنی ـ کرمانشاه)، سعید آلآقا (فعال سیاسی)، هاشم ابراهیمی (کنشگر میراث فرهنگی ـ شیراز)، صالح احمدیان (از تشکل زیستمحیطی کاریزه ـ سنندج)، حمید احمدی (استاد علوم سیاسی دانشگاه تهران)، احمد احمدی (فعال مدنی ـ کرمانشاه)، پیمان احمدی (فعال مدنی)، کوشان اسدی سیسخت (فعال گردشگری)، خلیل اسدی (فعال مدنی ـ کرمانشاه)، مسعود استوار (از تشکل زیستمحیطی کاریزه ـ سنندج)، ایوب استوار (از تشکل زیستمحیطی کاریزه ـ سنندج)، یحیی استوار (از تشکل زیستمحیطی کاریزه ـ سنندج)، اهوند استوار (دبیر تشکل زیستمحیطی کاریزه ـ سنندج)، رحمان استوار (از تشکل زیستمحیطی کاریزه ـ سنندج)، هومن اسکندری (فعال سیاسی تهران )، نگار اشرافی (فعال فرهنگی)، اوژن اکبری (فعال سیاسی تهران)، بیژن اکبری (فعال مدنی خوزستان )، سیدمحمد اکبری (فعال مدنی ـ کرمانشاه)، محسن افضلی (فعال مدنی خوزستان)، امیررضا الهیاری (فعال مدنی ـ کرمانشاه)، خسرو الهی (فعال مدنی ـ کردستان)، احمد افروزیان (عضو هیأت علمی جهاد دانشگاهی)، دکتر محمود امامی، فیروز امامی (فعال مدنی ـ کرمانشاه)، علیرضا امیرقاسمی (موسیقیدان)، نگار انسان (فعال حقوق زنان)، مهندس محمد اویسی (فعال سیاسی ـ تهران)، فرزاد ایاره (فعال مدنی ـ کرمانشاه)، فاطمه ایوبیفر (وکیل دادگستری)، شیما بابایی (فعال مدنی تهران)، شقایق بابایی (فعال مدنی تهران)، نادر بابایی (فعال مدنی تهران)، رضا بابایی گرده (فعال مدنی خوزستان)، علیرضا بابکیراد (کنشگر محیط زیست ـ تهران)، مصطفی بادکوبهای (شاعر و فعال مدنی)، فرهاد باغبانی (روزنامهنگار و فعال سیاسی خوزستان)، پوریا باستانی (فعال سیاسی تهران )، سارا باقری (فعال مدنی خوزستان)، مجید بچاوی (فعال سیاسی)، مهدی بختی (کنشگر فرهنگی)، پیمان بختیاری (فعال مدنی ـ کرمانشاه)، مهران بختیاری (فعال مدنی)، پرستو براتی (فعال مدنی ـ کرمانشاه)، مسعود بُربُر (کنشگر محیط زیست و روزنامهنگار)، فاطمه برخورداری (کارشناس ارشد توسعه اجتماعی)، مجتبی برزویی (پژوهشگر)، بهمن برنادل (فعال مدنی)، دکتر بهروز برومند (فعال سیاسی)، محمد بستهنگار (فعال سیاسی ـ تهران)، حامد بصارتی ضیابری (کنشگر فرهنگی)، احمد بغیار (فعال مدنی)، دکتر مسعود بوجاری (وکیل دادگستری)، میثم بهاری (فعال مدنی)، رسول بهرامی (فعال مدنی ـ کرمانشاه)، رحمان بهمنش (نمایندهی مردم مهاباد در دور ششم مجلس شورای اسلامی)، آریا بیاتزاده (روزنامهنگار و فعال سیاسی اصفهان )، حمید بیدار (فعال دانشجویی)، نینا بیک (فعال سیاسی)، روزبه پارساپور (مدیرعامل مرکز مطالعات خلیج فارس)، کاوه پدیدار (مدیر انجمن راهنمایان گردشگری استان کردستان)، نیلوفر پرزیوند (کنشگر میراث فرهنگی و دبیر کانون نوروز ـ تهران)، نجمه پرویزی (کارشناس ارشد زبانهای باستانی و کنشگر میراث فرهنگی ـ شیراز)، حیدر پزشکی (از تشکل زیستمحیطی کاریزه ـ سنندج)، فریبرز پژوهنده (فعال مدنی ـ کرمانشاه)، علی پورداراب (فعال مدنی ـ کرمانشاه)، کاوه پورحسینی (فعال مدنی)، حسین تاجیک (فعال مدنی)، ناصر تکمیلهمایون (استاد تاریخ)، کامران تکوک (فعال فرهنگی)، محمد تفضلی (فعال مدنی خوزستان)، هانیه توسلی صانع فرشی (فعال مدنی تبریز)، حمزه توکلی (فعال مدنی )، جهانگیر تویسرکانی (فعال سیاسی)، سیدعبدالصالح جعفری (پزشک و دانشجوی دکتری دینپژوهی)، آریوشاهین جعفری (دانشجوی دکترای تخصصی قارچشناسی)، منصوره جعفریان سیسخت (فعال گردشگری)، مهدی جعفرینوگورانی (دبیر انجمن مرمتگران اصفهان)، رستم جلالی (فعال مدنی ـ کرمانشاه)، سعید جلیلیان ( وکیل دادگستری و فعال سیاسی)، رضا جمشیدی (فعال مدنی ـ کرمانشاه)، کوروش جنتی (کنشگر فرهنگی ـ تهران)، ثریا جمالی نظری (مدیر موسسه پرتو گردشگری ـ تهران)، آرش جهانشاهی (فعال سیاسی)، محمدعلی چراغیپور (فعال سیاسی)، عیسیخان حاتمی (فعال سیاسی ـ خراسان)، علی حاجقاسمعلی (پزشک)، رسول حاجیباقری (دبیر انجمن پیشگامان خورشید استهبان)، ابوالفضل حاجیزادگان (فعال سیاسی)، پیمان حریقی (پژوهشگر)، جمال حسنزاده (فعال مدنی)، سیده روناک حسینی (فعال مدنی ـ کرمانشاه)، سیدمجتبی حسینی (فعال مدنی ـ کرمانشاه)، سید کامران حسینی (فعال مدنی ـ کرمانشاه)، سید فواد حسینی (فعال مدنی ـ کردستان)، سارا حسام (فعال مدنی اصفهان )، امیر حکیمی (فعال فرهنگی)، جمشید حقگو (اقتصاددان و رئیس اتاق بازرگانی ایران و ایتالیا)، پروین حلاجرضایی (نمایندهی تشکلهای مردمنهاد و مشاور امور بانوان مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گیلان)، رضا حموله (فعال مدنی خوزستان)، مهدی حمیدی (فعال مدنی ـ کرمانشاه)، سیاوش حیاتی (فعال مدنی ـ کرمانشاه)، سیدعرفان حیدری (فعال مدنی ـ کرمانشاه)، جمشید حیدری (فعال سیاسی خوزستان)، ناصر حیدری (نویسنده، فیلمساز و دبیر سازمان غیردولتی جمعیت نگاهی تازه ـ کرمانشاه)، یلدا (راهله) خاکباز (فعال اجتماعی و گردشگری ـ همدان)، ملک خانزارعی (فعال مدنی ـ کردستان)، فرشید خدادادیان (مدیر مجلهی میراث پارس)، صلاحالدین خدیو (فعال مدنی ـ مهاباد)، کامروز خسروی (فعال فرهنگی)، زاهد خلفی (فعال سیاسی خوزستان)، محمد خلیلیان (فعال سیاسی)، امید خوارزمیان (فعال مدنی)، فرامرز خوشاب (دبیر انجمن دوستداران میراث فرهنگی ایذه/ تاریشا)، یسنا خوشفکر (موسیقیدان)، هوشنگ خیراندیش (فعال سیاسی ـ تهران)، حمید دارابی (فعال مدنی ـ کرمانشاه)، ریاض دانشپژوه (فعال سیاسی خوزستان)، حسین دانشپژوه (فعال سیاسی خوزستان)، جمال درودی (فعال سیاسی ـ تهران)، فریبا درودی (فعال سیاسی ـ تهران)، عارف درویش (فعال مدنی)، علیرضا درویش (فعال مدنی)، سیدعلی دکهای (فعال مدنی ـ کرمانشاه)، امید دهدارزاده (فعال سیاسی خوزستان)، حدیث دهقان (فعال مدنی خوزستان)، میلاد دهقان (فعال سیاسی ـ خوزستان)، بهروز دهقان (فعال مدنی خوزستان)، علی دهقانی (فعال مدنی خوزستان)، هامون راد (فعال فرهنگی)، آرش رامینی (فعال فرهنگی)، سامان رحمانی (فعال مدنی ـ کرمانشاه)، آرش رحمانی (فعال سیاسی ـ تهران)، امیر رزاقی (فعال سیاسی ـ تهران)، سلمان رزمجو (فعال مدنی ـ کرمانشاه)، هاشم رزبان (فعال مدنی)، زهره رشیدی (فعال سیاسی اصفهان )، اقبال رضایی (فعال مدنی ـ کردستان)، مسعود رضایی (قائممقام مرکز مطالعات خلیج فارس)، هادی رسولی (فعال سیاسی)، سهراب رشیدی (فعال مدنی اصفهان)، مهدی رشیدی (فعال مدنی اصفهان)، فرید روحانی (فعال حقوق بشر)، هیرش رضایی (فعال مدنی ـ کردستان)، پریچهر رضایی (فعال مدنی خوزستان)، خلیل رنجبر (فعال مدنی ـ کردستان)، صبا روحانیزاده (فعال فرهنگی)، محیالدین ریحانی (فعال مدنی ـ کردستان)، شهرام زارع (باستانشناس و سردبیر فصلنامه باستانپژوهی)، احمد زارع (فعال مدنی ـ کردستان)، مهدی زاهدنژاد (فعال مدنی خوزستان)، کیاوش زراسوند (فعال مدنی خوزستان)، کورش زعیم (فعال سیاسی ـ تهران)، محسن زمانی (فعال سیاسی ـ تهران)، حسین زندی (فعال مدنی ـ همدان)، مهندس محمد زندیان (فعال سیاسی ـ تهران)، رضا زنوزی (فعال مدنی)، احسان زمانینیا (فعال مدنی خوزستان)، امیر زیبااندام (کنشگر فرهنگی)، محمدرضا ساسانی (فعال سیاسی)، دکتر احمد ساعی (فعال سیاسی ـ تهران)، بهراد سالاری (فعال مدنی ـ کردستان)، قباد سالک (فعال مدنی ـ کرمانشاه)، دکتر شاهین سپنتا (کنشگر فرهنگی ـ اصفهان)، کیومرث سپهری (وکیل دادگستری)، منصور سروش (فعال سیاسی ـ تهران)، کیومرث سرکاکی (روزنامهنگار و فعال مدنی خوزستان)، حسین سکاکی (فعال سیاسی ـ تهران)، احمد سعیدشیخی (وکیل دادگستری)، میلاد سقراط (فعال مدنی)، حسین سلامی (فعال مدنی)، صمد سلطانزاده (فعال سیاسی)، عادل سلیمانی صادقمطاعی (فعال مدنی ـ کرمانشاه)، سعید سلیمانی (فعال مدنی شهرکرد)، رحمتالله سلیمانی فارسانی (باستانشناس و کنشگر میراث فرهنگی)، محمد سهرابی (فعال مدنی )، امید سیاح (فعال مدنی)، سیدحسن سیدزاده هاشمی (فعال مدنی ـ کرمانشاه)، خسرو سیف (فعال سیاسی ـ تهران)، فرشید شاکری بهبهانی (فعال مدنی خوزستان)، ابوالفضل شاهپری (فعال مدنی)، نگار شاهپری (فعال مدنی)، حسین شاهاویسی (فعال سیاسی ـ تهران)، حسین شاهحسینی (فعال سیاسی ـ تهران)، سیامک شاهوردی (فعال فرهنگی)، فرشته شایان (مترجم)، علی شجاع (فعال سیاسی ـ تهران)، وحید شریعتزاده (فعال فرهنگی)، هومن شریفی (فعال فرهنگی)، صبا شعردوست (خبرنگار)، سلیم شکوهی (فعال مدنی ـ کرمانشاه)، سروش شهبازی (دانشآموختهی فرهنگ و زبانهای باستانی و پژوهشگر)، عذرا شهبازی (فعال مدنی ـ کرمانشاه)، حسین شهریاری (فعال سیاسی)، حسن شیخآقایی (فعال فرهنگی)، امیرعلی شیخالاسلام (فعال سیاسی ـ تهران)، فرهاد شیخالاسلامی (فعال مدنی ـ کردستان)، محسن شیخی (فعال مدنی خوزستان)، مجتبی شیخی (فعال سیاسی خوزستان)، میرمحمدرضا صاحبی (فعال مدنی)، علیرضا صادقی امیری (کنشگر میراث فرهنگی و دبیر انجمن سپید پارس ـ بابل)، شهرام صادقی (فعال مدنی ـ کرمانشاه)، یاسر صادقی (فعال مدنی ـ کردستان)، بهمن صادقی نور (فعال مدنی)، کوروش صالحی (دبیر انجمن ایران آزاد ـ مشهد)، دکتر سیاوش صحت (فعال سیاسی ـ تهران)، منصور صفایی (فعال مدنی ـ کرمانشاه)، حمیدرضا صمدی (فعال مدنی ـ کرمانشاه)، پاکزاد طاهری (فعال مدنی ـ کرمانشاه)، حمیرا طاهری (فعال مدنی ـ کرمانشاه)، فرشاد طاهری (فعال مدنی ـ کرمانشاه)، سیدمیرزا طاهری (فعال مدنی ـ کرمانشاه)، فرشته طاهریان (فعال مدنی اصفهان)، ابوالفضل عابدینی (فعال سیاسی)، پیمان عارف (فعال سیاسی ـ تبریز)، الیار عاصمیزاده (از انجمن رفتگران طبیعت ـ اردبیل)، باباک عباسزاده (فعال سیاسی خوزستان)، صلاحالدین عباسی (فعال فرهنگی ـ مهاباد)، سیدامین عباسی (فعال مدنی ـ کرمانشاه)، صالح عباسی (فعال دانشجویی)، محمد عباسی (فعال مدنی ـ کردستان)، ابراهیم عبداللهزاده (کارشناس ارتباطات اجتماعی)، حامد عبدالهی (کنشگر فرهنگی)، پریسا عبیری، صدف عربی (فعال دانشجویی)، علی عسکری (فعال سیاسی)، محمد عظیمی (شاعر، مدیر سایت نیمایوشیج و نماینده انجمنهای دوستداران میراث فرهنگی استان مازندران)، مبینا علاسوند (فعال مدنی خوزستان)، کسرا علاسوند (فعال سیاسی خوزستان)، عقاب علیاحمدی (روزنامهنگار)، علی علیبابایی درمنی (دکترای تاریخ و پژوهشگر)، کوروش علیپور (فعال سیاسی)، محمدحسن علیپور (روزنامهنگار)، بهروز علوی (فعال حقوق بشر)، حمیده علیزاده (فعال فرهنگی)، امیر علیزاده آذرایرانی (فعال مدنی)، سامان عیوق (فعال سیاسی)، فرجام غنضفری (فعال مدنی)، محمد غفاری (فعال مدنی ـ کرمانشاه)، خسرو غفوری (فعال مدنی ـ کردستان)، حسن غلامی (از تشکل زیستمحیطی کاریزه ـ سنندج)، فریدون غلامی (فعال مدنی ـ کرمانشاه)، حاجیعلی غلامی (فعال مدنی ـ کرمانشاه)، ابک غیاثی (فعال دانشجویی)، منوچهر فاضل (فعال سیاسی ـ تهران)، حبیباله فاضلی (عضو هیأت علمی گروه سیاسی دانشگاه تهران)، ابراهیم فتاحی (فعال مدنی ـ کرمانشاه)، سیامک فتاحی، مقصود فراستخواه (استاد دانشگاه و عضو هیأت علمی مؤسسه پژوهش آموزش عالی)، اسماعیل فراهانی (فعال سیاسی ـ تهران)، فرخ فروزانکرمانی (وکیل دادگستری)، کیوان فروزان (فعال سیاسی)، شفا فرهادی (فعال دانشجویی)، اسدالله فرهادی (فعال مدنی ـ کرمانشاه)، وریا فیضی (فعال مدنی ـ کردستان)، فواد قادر مرزی (فعال مدنی)، کوروش قادری (فعال مدنی ـ کردستان)، سیدعلی قادری (فعال سیاسی ـ تهران)، محسن قاسمیشاد (کنشگر فرهنگی ـ تهران)، امید قاسمی (فعال مدنی)، سهیل قاسمی (فعال مدنی)، احمد قاضی (ادیب و نویسنده)، مهران قلیزاده (فعال مدنی خوزستان)، لقمان قنبری (فعال مدنی ـ کرمانشاه)، حامد کاظمزاده (پژوهشگر ایران فرهنگی)، مهلقا کاشفی (از جمعیت زنان مبارزه با آلودگی ـ تهران)، علی کاغذچی (فعال فرهنگی)، مظفر کاظمی (از تشکل زیستمحیطی کاریزه ـ سنندج)، احمد کرمانشاهی (فعال سیاسی خوزستان)، امید کرمانشاهی (فعال سیاسی کرمانشاه)، افشین کرمی (از تشکل زیستمحیطی کاریزه ـ سنندج)، مسعود کرمی (از تشکل زیستمحیطی کاریزه ـ سنندج)، ژیلا کرمزاده مکوندی (فعال مدنی)، امین کریمی (فعال سیاسی خوزستان)، زاهد کریمی (فعال مدنی ـ کردستان)، محمدحسن کریمی (فعال مدنی ـ کرمانشاه)، حجت کلاشی (فعال سیاسی)، شیرین کلاشی (فعال مدنی)، ایلیا کلانتری (فعال فرهنگی)، وریا کلانتری (فعال سیاسی)، ناهید کوهشکاف (پژوهشگر)، طاهر کوچی (فعال مدنی)، کوروش کوهکن (فعال مدنی)، مینا کهریزی (فعال فرهنگی)، آرش کیخسروی (وکیل دادگستری و فعال سیاسی)، مجید کیوانی (مدیرعامل انجمن دوستداران میراث فرهنگی و گردشگری نوژان کارون ـ خوزستان)، محمد کیهانی (فعال مدنی ـ کردستان)، مهدیه گلرو (فعال سیاسی)، علیاصغر گلسرخی، عماد گلی صرمی (فعال مدنی قم)، مجتبی گهستونی (روزنامهنگار و فعال مدنی خوزستان)، سعدون مازوجی (فعال فرهنگی)، سیدحسین مجتهدی (روانکاو و فعال فرهنگی)، فریدون مجلسی (نویسنده و مترجم)، لیلا محمدپور (راهنمای جهانگردی و کارشناس گردشگری ـ شیراز)، آرش محمدخانی (فعال مدنی)، فریبرز محمدخانی (فعال مدنی)، آرسام محمودی (فعال سیاسی اردبیل)، پروین مخبر، فرزانه مرادی (فعال محیط زیست ـ تهران)، ندا مرتضوی (فعال فرهنگی)، لعیا مرجب (مدرس و مشاور گردشگری ـ تهران)، علی مرشدیزاد (عضو هیات علمی دانشکده علوم سیاسی دانشگاه شاهد)، اشکان مسیبیان (فعال حقوق بشر ـ کرمانشاه)، حمیدرضا مسیبیان (فعال سیاسی ـ کرمانشاه)، محمدرضا مسیبیان، بابک معبدی (فعال فرهنگی)، دکتر الهه معروضی (فعال میراث فرهنگی ـ خراسان رضوی)، مهرداد معمارزاده (فعال مدنی ـ خراسان)، رشید مظفری سردشتی (فعال سیاسی)، سجاد معصومزاده (فعال مدنی)، آژیده مقدم (استاد فرهنگ و زبانهای باستانی دانشگاه تهران)، بابک ملکی (فعال فرهنگی)، فرید منتظری (فعال مدنی ـ کردستان)، حمید منزه (فعال سیاسی ـ تهران)، جلال منصوری (فعال مدنی ـ کرمانشاه)، زربانو منصوری (دبیر جمعیت حفظ و احیای محیط کوهستان/ پراو ـ کرمانشاه)، سلیمان منگوری (فعال فرهنگی)، میثم موحدفرد (دبیر انجمن پاسداشت مفاخر ایران)، یاسر موحدفرد (دبیر بنیاد فردوسی)، مجتبی موسوی (فعال سیاسی)، علی موسوی (فعال سیاسی)، معصومه مولایی (رییس هیاتمدیره انجمن دوستداران میراث فرهنگی و گردشگری نوژان کارون ـ خوزستان)، حامد مولایی کردشولی (کارشناس ارشد باستانشناسی)، عبدالعزیز مولودی (فعال فرهنگی ـ مهاباد)، میثم مهرنان (فعال مدنی خوزستان)، محمد مهدیپور (فعال سیاسی خوزستان)، سیدابوالقاسم میرزایی (رییس انجمن گردشگری حافظان طبیعت یزد)، جعفر میرکی (فعال مدنی ـ کردستان)، دکتر انور میرزایی (فعال مدنی ـ کردستان)، صادق نادری (فعال مدنی ـ کرمانشاه)، وهاب نامداری (فعال مدنی ـ کرمانشاه)، فتحالله نجاتی مازگردی، محمود نجار صادقی (فعال مدنی کیش)، پدرام نجفیان (فعال فرهنگی)، علی نجفی (فعال مدنی خوزستان)، فرشید ندیمی (فعال مدنی ـ کرمانشاه)، بهرام نصراللهیزاده (فعال مدنی ـ کردستان)، فرهاد نصیریان (فعال مدنی ـ کرمانشاه)، جواد نظامدوست (دبیر انجمن غار و غارشناسی ایران)، بهرام نمازی (فعال سیاسی ـ تهران)، حسین نورینیا (پژوهشگر)، سعید نورمحمدی (فعال مدنی ـ کردستان)، دکتر ابوالفضل وطنپرست (کنشگر محیط زیست)، حمید وحیدمنش، سامان وطنشناسان (فعال سیاسی)، جواد وفایی، محمدعلی ولایتی (فعال سیاسی)، هادیالله ویسی (فعال مدنی ـ کردستان)، نرگس هدایتی (کارشناس ارشد علوم اجتماعی و کنشگر میراث فرهنگی ـ شیراز)، داوود هرمیداسباوند (استاد روابط بینالملل)، علی هژبری (کارشناس اداره کل موزهها، معاونت میراث فرهنگی کشور)، ناصر همرنگ (نویسنده اردبیل)، احسان هوشمند (پژوهشگر مطالعات قومی)، حمیدرضا یزدانی (کنشگر فرهنگی ـ تهران)، یونس یوسفی (فعال مدنی ـ کرمانشاه) و احمدبگ یعقوبی (فعال مدنی ـ کرمانشاه).
***
ستون آزاد – نوشته رسیده
این نوشته را از یکی از خوانندگان نامه پان ایرانیسم دریافت کردیم. از مهر ایشان سپاسگزاریم. از همه خوانندگان گرامی خواهش داریم که نوشته های خود را برای مها ارسال دارند.
مرگ بر داعشی
اول اینکه یاد اور شوم که عنوان این مقاله ابداع نویسنده نیست بلکه از شعار مردم معترض در برابر مجلس شورای اسلامی گرفته شده است ! بطوریکه میدانید آخرین خبرهای اسید پاشی هنوز همچنان متناقض و در هاله ای از ابهام است که این خود بازار شایعه ها و احتمالات گوناگون را رواج میدهد از انتساب این کار زشت به عوامل استکبار و صهیونیسم و ضد انقلاب گرفته تا یک حرکت زنجیره ای سازمان یافته به دستور برخی مقامات مذهبی از جمله امام جمعه اصفهان که گفته است ( من نگفته بودم که امر به معروف از نصیحت لسانی فرا تر رود ) که چنین اظهاری خود نوعی اعتراف ضمنی به این واقعیت است که ایشان اگر هم مستقیما دستور اسید پاشی نداده بوده ولی گفته بود که باید ” کاری کرد ” زیرا خشک شدن زاینده رود در اثر زیاد شدن معاصی و رواج بی بند و باریست شفاف نبودن اطلاع رسانی و اظهارات ضد و نقیض مسولان قضائی و انتظامی و مایه بد نامی نظام حکومتی و کل طبقه حاکمه و مالا به سود همان” استکبار و صهیونیسم” کذائی است تا انجا که سامانتا پاور، نماینده ایالات متحده آمریکا در سازمان ملل متحد، اسید پاشی های صورت گرفته در اصفهان را به شدت محکوم و انرا «حملات غیر انسانی» توصیف کرده است. انعکاس این عمل مسلما غیر انسانی در سطح جهان و در زیر سقف سازمان ملل متحد زمینه منفی دیگری برای مفاهیم حقوق بشر در ایران است که . محمدرضا نقدی، فرمانده نیروهای بسیج اتا انجا خشمگین کرده تا ز انعکاس اخبار اسید پاشی به صورت زنان در اصفهان به شدت انتقاد کند و بگوید «. «عوامل رسانه ای بیگانه» به گفته او می خواهند چهره «نیروهای ارزشی و انقلابی» را مخدوش و برای «غرب زدگان و بی بند و بارها» مظلوم نمایی کنند. انسان از این اظهارات این سردار پاسدار فرمانده بسیج حیرت میکند که از چه ذهنیتی برخوردار است که انتقاد از عملکردهای زشت عناصر نابخرد ی که کارشان مایه بدنامی کل نظام است چگونه میتوان انرا باستکبار چهانی نسبت داد ایا این نابخردان که در اصفهان به صورت زنان اسید پاشیده انده عوامل استکبار و حقوق بگیران اسرائیل و صهیونیزم هستند و وزارت اطلاعات و دیگر سازمانهای امنیتی نظام خبر ندارند یا خبر دارند و اغماض میکنند
سوال بزرگ این است که بیش از 3 دهه از برقراری حکومت اسلامی در ایران میگذرد و همه قوانین کشوری و لشگری اسلامی شده است و هنوز نظام از عهده حل ساده ترین مسائل اجتماعی تا انجا عاجز و ناتوان است که معترضان به اسیدپاشیهای اخیر اصفهان، درتجمع مقابل ساختمان مجلس شورای اسلامی در تهران شعار مرگ بر داعشی اسید پاش سر دادند. آیا این است حاصل سی و اندی سال کار فرهنگ سازی اسلامی؟
نبرد قدرت در درون طبقه حاکمه بر ایران چنان بالا گرفته است که برای چوب لای چرخ یکدیگر گذاشتن از هیچ کاری خود داری نمیکنند. در تمام هشت سال حکومت محمود احمدی نژاد چنین صحنه هائی رخ نداد حتی احمدی نژاد خود در نقش مدافع زنان ظاهر میشد و میگفت مشکل ما امروز چند تار موی خانمها نیست اما چرا در زمان ریاست جمهوری سید محمد خاتمی و امروز در دوران ریاست جمهوری شیخ حسن روحانی روزی نیست که یک نا امنی اجتماعی و ارعاب در سطح کشور رخ ندهد و اگر حسن روحانی در اجتماع مردم زنجان خیلی آرام و با لحن ملایمی به تشریح نظرات خویش در باره فریضه امر به معروف و نهی از منکر پرداخت روزنامه های اصولگرا سخت بر ایشان میتازند و حسین شریعتمداری در روزنامه کیهان او را نکوهش میکند و مینویسد : “اظهارات اولا در بیان موضوع دوپهلو و ثانیا با توجه به مختصات زمانی یعنی ماجرای اسیدپاشی که نویسنده به ضد انقلاب داخلی نسبت میدهد و آن را توهم پراکنی دشمنان بیرونی میخواند، در برخی موارد با واقعیات انطباق نداشت.” .هزینه تنش در درون حاکمیت را نباید افراد بیگناه حامعه بپردازند و هر از چند گاه و بیگاه مسائلی از قبیل قتلهای زنجیره ای و اسید پاشی وو تجاوز دسته جمعی 14 مرد به خاننمها گرد امده ذر باغی و نظایر ان باعث نا ارامی کل کشور شود این نشان میدهد که کل نظام ناهماهنگ و از درون به شدت ناهمگون است و مسلما چنین ناهنجاری پی امدهای خاص خود را خواهد داشت
***
کوبانی – سرودهٔ نادره بدیعی / پیشکش به کودکان کوبانی
بر گرفته از تارنمای ایران بوم
فرزندکوبانی ایران زمین
تنهایی!
آن سان که خداتنهاست
درانتهای کوچهٔ بن بست کهکشان،
ودشمنت بسی رسواست
آن سان که ننگ وآلوده دامنی رسواست
درانتهای ناانسانی بی کران
فرزندکوبانی ایران زمین
که دلم باتوست
سرافرازانه بایست
چون سروهای بلند ایران
ومردانه بجنگ
تابیاموزی مردانگی را
وپاسداری ازخاک را
به همهٔ حرامیان تاریخ
که آدم وآدمیت فروختنی است
برای زورمندی نامردمان شب پرست
که چنین تنهایت گذاشتند
ونه تنها تفو برچرخ گردون
که تفو براستعمار و سازمان ملل
که این سوتویی
وآن سوایزدیان
وتفو برهمهٔ بیدردان روزگار
فرزندکوبانی ایران زمین
دلم باتوست
ودلهای مردمان جهان هم
وننگ نامردمان رابه فراموشخانهٔ تاریخ
نخواهیم سپرد
فرزندکوبانی ایران زمین
***
چک چک باران – کودک چهار ساله ازبکستانی فارسی می خواند
چک چک باران بـــــــهار شنیدم، در یاد آورد تو را
شد بیـدار در دل غم دیرینم، از ناز لالـه زار
بی دلم بی دلم، خنجر زدند بر سینه ام، جدا کردند مــا را
میهنم میهنم، تقدیر ما همین است، چرا چرا آی چرا
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=eCCC25oG_EA[/youtube]
***
پان ایرانیستهای دربند و زندانیان سیاسی را آزاد کنید
***
تارنمای نامه پان ایرانیسم:
http://paniranism.info
فیسبوک نامه پان ایرانیسم:
www.facebook.com/paniranism
تارنمای سازمان جوانان حزب پان ایرانیست:
http://paniranist.info
فیسبوک سازمان جوانان حزب پان ایرانیست:
https://www.facebook.com/paniranist.info
تارنمای حزب پان ایرانیست – سازمان برونمرزی (شاخه آمریکای شمالی)
www.paniranism.net
تارنمای حزب پان ایرانیست:
www.paniranism.org
فیسبوک حزب پان ایرانیست
www.facebook.com/paniranistparty
تارنمای تریبون آزاد پان ایرانیست در خوزستان:
www.pan-iranist.net
کانال یوتیوب حزب پان ایرانیست:
http://www.youtube.com/paniranistparty
سازمان برونمرزی حزب پان ایرانیست
همبستگی ملی . یکپارچگی ایران . حاکمیت ملت
هم میهن گرامی: برای ایرانی یکپارچه، آزاد، آباد، سربلند و دمکرات با حاکمیت ملت به ما بپیوندید
iran@paniranism.info
www.paniranism.info
درخواست هموندی
www.paniranist.org/a.htm