شماره 127 – چرا نه به جمهوری اسلامی؟

هم میهن گرامی, مهر نموده و ما را در پخش نامه پان ایرانیسم یاری نمایید. سپاس!

نامه پان ایرانیسم
شماره 127،  یکشنبه 29 فروردین ماه 1400، 19 آوریل 2021
www.paniranism.info . iran@paniranism.info

 

درود بر هم میهنان گرامی

مطالب زیر تقدیم میشوند

چرا نه به جمهوری اسلامی؟ از سرمایه‌گذار و کارآفرین تا کارگر و کارمند و بیکار!
سردار ملی ستارخان: من هیچوقت گریه نکردم
گفتگوی حجت کلاشی در کانال یک پیرامون روابط ایران و چین:
به مناسبت سالگرد درگذشت احمد اقتداری
پانزدهم فروردین سالروز انجام عملیات اچ 3

نه به استعمار چین

چرا نه به جمهوری اسلامی؟ از سرمایه‌گذار و کارآفرین تا کارگر و کارمند و بیکار!

روشنک آسترکی

– تولید نفت ایران در دهه منتهی به انقلاب به بیش از ۶ میلیون بشکه در روز رسیده بود. رقمی که جمهوری اسلامی هرگز قادر نشد به آن برسد.
– با روی کار آمدن جمهوری اسلامی، نه تنها درآمدهای نفتی برای توسعه و بهبود زیرساخت‌های کشور، اشتغال و رفاه عمومی هزینه نشد بلکه دارایی مردم به جیب «خودی»های نظام سرازیر شد.

– ریال ایران پیش از انقلاب جزو ۱۶ ارز برتر جهان بود اما در جمهوری اسلامی بیش از ۳۵۰۰ برابر کاهش یافته و جزو «بی‌ارزش‌ترین» ارزهای جهان است.
– هزاران کارخانه یا تعطیل و نیمه‌تعطیل شده و یا به اسم «خصوصی‌سازی» به رانتخواران واگذار و نابود شدند. ۳۰ برند معروف مانند «ارج» و «پارس الکتریک» فقط در دولت روحانی تعطیل شد!

– تشکیلات فرمایشی مثل «خانه کارگر» بجای تشکل‌های صنفی مستقل ایجاد شده‌اند و فعالیت‌های صنفی همواره «تهدید» قلمداد شده و فعالان کارگری و کارمندی مانند آموزگاران اخراج شده و به زندان می‌افتند.

– بازیگران اقتصاد ایران، از سرمایه‌گذار و کارآفرین تا کارگر و کارمند و بیکار، مهم‌ترین انگیزه‌ها را برای «نه گفتن به جمهوری اسلامی» دارند.

ادامه نوشته در لینک زیر:

چرا نه به جمهوری اسلامی؟ از سرمایه‌گذار و کارآفرین تا کارگر و کارمند و بیکار!

کوتاه شده این نوشتی در لینک زیر:

https://bit.ly/3lXeNep

***

سردار ملی ستارخان: من هیچوقت گریه نکردم

***

گفتگوی حجت کلاشی در کانال یک پیرامون روابط ایران و چین:

?امضاء سند همکاری با چین را باید در راستای چرخش به شرق جمهوری اسلامی ارزیابی کنیم.

?جمهوری اسلامی با سیاست‌های خارجی غلط خود که ایدئولوژیک است، باعث شده که ایران از بسیاری از پیمان های مهم بین‌المللی بیرون قرار بگیرد و از بسیاری از قراردادها و کریدورهای مهم انرژی، ژئوپولیتیکی و سوق‌الجیشی بیرون باشد. و از اغلب قراردادهای نفتی و گازی خارج شده.

?وقتی که یک کشوری از درون اضطرار به سمت امضاء قرارداد حرکت می‌کند، عقل می‌گوید که این قرارداد نمی‌تواند قرارداد خوبی باشد.

?در آنچه که خود وزارت خارجه درباره این سند منتشر کرده، آمده است که ایران و چین تعاملات مالی خواهند داشت. ولی ایران نمی‌تواند پولی که دریافت میکند را خرج گروه‌های تروریستی و… کند. معنایش این است که ایران باید FATF را بپذیرد.

?چون جمهوری اسلامی بخاطر سیاست خارجی ایدئولوژیک خودش نمیتواند FATF را بپذیرد پس مراودات ایران و چین روی هوا خواهد بود.

?ایران تامین کننده نفت و انرژی چین خواهد بود اما درآمد آن را نمی‌تواند به دلار دریافت کند پس تبدیل می‌شود به یوان، یوان را هم نمی‌تواند بیاورد پس ایران تبدیل خواهد شد به وارد کننده و مصرف کننده کالاهای چینی و این کمر تولید ایران را خواهد شکست.

?ایران باید در همه معادلات باشد؛ زمان شاه با اینکه ایران در اردوگاه غرب تعریف می‌شد وقتی که آلمان ها به ایران ذوب‌آهن ندادند و نتوانستیم از انگلیس و آمریکا بگیریم، ایران چرخش کرد و از شوروی ماشین‌آلات و تراکتور آوردیم و دانش آن را هم آوردیم. و این واقعا کار درخشانی بود.

?یعنی موفق شدیم که ذوب آهن را در ایران راه اندازی کنیم، و وارد باشگاه صنایع سنگین ذوب آهن شویم. یعنی بلد بودیم چطور با غرب و شرق رابطه داشته باشیم و از آنها امتیاز بگیریم.

?این بخاطر این بود که ما مبتنی بر سیاست ملی-عقلایی عمل می‌کردیم و به کسی امتیازی بدون اخذ امتیازات متقابل نمی‌دادیم.

?یعنی اگر با آمریکا رابطه داشتیم به ازای آن امنیت و تکنولوژی داشتیم و می‌توانستیم ایران را از شوروی محافظت کنیم.

?اما جمهوری اسلامی در تمام این سال ها امتیاز فروشی کرده است .در صنعت خودرو به فرانسوی‌ها امتیاز فروشی کرده، در زمینه‌های دیگری مثل نیروگاه به روس‌ها امتیاز فروشی کرده و الآن هم در حال امتیاز فروشی به چینی‌ها است.

??لینک یوتیوب ??

***

به مناسبت سالگرد درگذشت احمد اقتداری

سازمان جوانان حزب پان ایرانیست

◾️«بدانید که ایران می‌ماند و نمی‌میرد. مثل ققنوس است. ممکن است خاکستر شود اما دوباره سر برمی‌آورد و زنده می‌شود. ایران دوره‌های سخت چون حملۀ اسکندر و مغول و در دوران معاصر روس و عراق، به خود زیاد دیده است. به قول ملک‌الشعرا بهار:

مادر ایران سترون نیست او را آزمودیم
گر چه نادر اتفاق افتد ولی نادر بزاید»

یکی مرغ بر کوه بنشست و خاست

نه بر کُه فزود و نه زان کُه بکاست

من آن مرغم واین جهان کوه من

چو مُردم، جهان را چه اندوه من؟

احمد اقتدارى در سال ۱۳۰۴ هجرى شمسى در شهر لار فارس به دنیا آمد. در پنج شش سالگى به مکتب خانه اى در شهر لار رفت. اندکی بعد از تاسیس مدرسه ی دولتى در لار او را از مکتب خانه بازگرفتند و به مدرسه ی دولتى فرستادند. دروس شش ساله ی ابتدایى را آن جا خواند. جایزه ی شاگرد اولى در تمام استان (ایالت آن روز) فارس را در این شش سال را دریافت کرد. دوران سه ساله ی دبیرستان را در شهر لار گذراند پدرش پس از تردید بسیار او را به شیراز فرستاد تا در دانش سراى مقدماتى شیراز که دارالمعلمین ابتدایى بود نام نویسى کرد. دو سال در آن دانش سرا درس خواند و با شور و شوق بسیار با سمت آموزگارى به شهر لار برگشت و در سال هاى اول تا چهارم ابتدایى به خدمت آموزگارى پرداخت. اوایل سال ۱۳۲۵؛ حدود یک سال پس از ازدواج استاد با این که مى توانست از معافیت استفاده کند، اما عشق به وطن سبب شد که براى خدمت وظیفه عازم تهران شود. خود را به دانشکده ی افسرى معرفى کرد پس از پایان این دوره و در سال ۱۳۲۸ که نخستین کنکور دانشکده ی حقوق و علوم سیاسى و اقتصادى تهران برگزار مى شد، در این دانشگاه پذیرفته شد و با کسب مدرک لیسانس به دبیرى در دبیرستان هاى تهران پرداخت و در دانشسراى مقدماتى پسران به خدمت آموزشى مأمور شد. در سال ۱۳۳۲ پروانه ی کارآموزى وکالت درجه یک بعد از درخواست یکساله، برایش صادر شد. سال ۱۳۳۴ سوگند یاد کرد و به اخذ اجازه ی وکالت پایه یکم دادگسترى مفتخر شد تا علاوه بر ۳۰ سال معلمى و خدمت به نونهالان این مرز و بوم چهل سال هم در شغل وکالت دادگسترى به جامعه ی خود خدمت کند. احمد اقتدارى در طول زندگى سرشار از علم و ادب خود حدود چهل کتاب با ارزش و بیش از صد مقاله ی علمى به چاپ رسانده است. در میان آثار او از تصحیح و همت گماردن به انتشار دیوان اشعار شاعران، ترجمه ی آثار تحقیقى نویسندگان و پژوهشگران غیرایرانى تا چاپ قصه هاى مثنوى، منطق الطیر و هزار و یک شب و همچنین تحقیقات علمى در زمینه ی لهجه شناسى، زبان و فرهنگ مناطق مختلف کشور را مى توان یافت. مقاله نویسی در نشریات متعددی همچون «یغما» و «فرهنگ ایران زمین» اشاره نمود و برگزاری گردهمایی های علمی از جمله برگزاری سمینار «خلیج فارس در سال ۱۳۴۲» ‌و برگزاری نمایشگاه آثار سدید السطنه کبابی بندر عباس در سال ۱۳۵۵ در دانشگاه تهران از جمله فعالیت های فرهنگی او در سالیان گذشته بشمار می آید.

مجموعه مقاله هاى او با نام «کشته ی خویش» به چاپ رسیده است که مجموعاً پنجاه مقاله را دربرمى گیرد. مجموعه سخنرانى هایش با نام «از دریاى پارس تا دریاى چین» منتشر شده است.

از مهمترین جنبه هاى تحقیقات اقتداری و عمده شهرت او به‌ علت پژوهش در تاریخ و فرهنگ خلیج فارس است. اقتدارى با بررسی جنبه هاى مختلف زبان شناسی و زبان هاى محلى،اسناد و کتیبه های تاریخی و آثار باستانى، تاریخ و جغرافیاى منطقه مقاله های بسیاری درباره شناخت خلیج فارس به رشته تحریر درآورده است. «زبان هاى محلى و فولکلور خلیج فارس»، «اسناد فارسى، عربى و ترکى در آرشیو ملى پرتغال درباره هرمز و خلیج فارس»، «سرگذشت تاریخى چهار جزیره در خلیج فارس»، «تاریخ و جغرافیاى خلیج فارس»، «خلیج فارس و آشنایى با امارات آن»، «محاکمه ی خلیج فارس نویسان»، «خلیج فارس و نام آن» و … از آن جمله اند، همچنین کتابى با عنوان یکصد و پنجاه مقاله در زمینه هاى ایران شناسى و خلیج فارس از او به چاپ رسیده است که می تواند به عنوان مرجعى در شناخت این منطقه ی پر اهمیت مورد استفاده قرار گیرد.

استاد شفیعی کدکنی در جایی گفته بود ،خلیج فارس قلب ایران و اقتداری قلب خلیج فارس است.

این سخنش را باید به خاطر سپرد. حاصل دیده‌ها و خوانده‌های پیر کهن است:

«بدانید که ایران می‌ماند و نمی‌میرد. مثل ققنوس است. ممکن است خاکستر شود اما دوباره سر برمی‌آورد و زنده می‌شود. ایران دوره‌های سخت چون حملۀ اسکندر و مغول و در دوران معاصر روس و عراق، به خود زیاد دیده است. به قول ملک‌الشعرا بهار:

مادر ایران سترون نیست او را آزمودیم

گر چه نادر اتفاق افتد ولی نادر بزاید»

فهرست کامل تالیفات، تصحیح‌ها، و ترجمه‌های زنده‌یاد استاد احمد اقتداری:

 در (INSTANT VIEW)?

https://bit.ly/34EeFI1

***

پانزدهم فروردین سالروز انجام عملیات اچ 3؛ از پیچیده‌ترین عملیاتهای هوانوردی تاریخ نظامی جهان

هما ارژنگی

گرچه مي‌بافند بهرِ شيرها زنجيرها
بگسلند آخر همه زنجيرها را شيرها
اين دليرانِ نكو با بد چه جنگي مي‌كنند
همچو جنگِ شيرها با تير و با شمشيرها
اين شهيدان نامشان تا جاودان پاينده است
زيرها بس گر زِبَر گردد، زِبَرها زيرها
نامشان چون تاجِ فخري بر سرِ اين كشور است
خامه‌ زرّين نويسد اين به خطّ ميرها
خيره سازد چشم گردون را فروغ فخرشان
مي‌گذارد بر زمينِ زنده هم تأثيرها


تصویر گروهی از خلبانان، طراحان و فرماندهان عملیات اچ 3

***

هواداران پان ایرانیسم در برونمرز
همبستگی‌ ملی‌ . یکپارچگی ایران . حاکمیت ملت
هم میهن گرامی‌: برای ایرانی یکپارچه، آزاد، آباد، سربلند و دمکرات با حاکمیت ملت به ما بپیوندید
کنون ای هم وطن ای جان جانان / بیا با ما بگو پاینده ایران

درخواست هموندی
hamvandi@paniranist.org

نامه پان ایرانیسم در شبکه های اجتماعی

تارنما: www.paniranism.info
فیسبوک: facebook.com/nameh_paniranism
تویتر: twitter.com/paniranism
تلگرام: t.me/Naameh_Pan

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Copyright©2010-2018.